mandag den 28. januar 2013

Nokia Lumia 820






Her er den så, min nye bedsteven -Noki, don't judge- det er en Nokia Lumia 820 i gul og det er en Windows Phone. Den er bare lækker, super hurtig og smart. Det er nok en af de nyeste telefoner jeg har haft længe, altså en af de nyeste på markedet. Tror kun den har været ude i fjorten dage eller sådan noget. Men helt seriøst jeg elsker den. Fatboy puden den ligger på er en oplader faktisk. Man sætter bare fatboy puden til og ligger mobilen på den og så tager den sig en lur der, det er super smart. 
Jeg er igang med at oploade en video med hvad jeg har fået, så den er snart ude og så vil jeg selvfølgelig lave et indlæg omkring det.

4 kommentarer:

  1. JA JA JA JA JA JA JA JA JA
    Jeg har selv en Samsung Omnia 7, som kører Windows Phone. Den er godt nok ved at være 2 år gammel, men jeg ELSKER den! Jeg bliver så glad, hver gang jeg ser én med en Windows Phone, fordi jeg netop er sådan en stor forkæmper for, at det skal lykke for Microsoft!
    Ej, det er et indlæg, der gør mig glad!! ♥

    Dejlig blog btw... Som jeg læser tit og har gjort længe. :)
    www.livetseffekter.blogspot.com

    SvarSlet
    Svar
    1. YES! Kender også kun en der har en windows phone så håber også at det skal lykkes for dem. Er lidt en anti-apple person haha.
      Det var dejligt, mange tak :)

      Slet
  2. Den ser super fed ud! Jeg holder mig dog til min iPhone, hæhæ. ;)

    woonderstruck.blogspot.dk

    SvarSlet
    Svar
    1. Den er super fed. Haha, det er så i orden :b

      Slet