mandag den 31. december 2012

Nytårshilsen herfra

Selvom jeg ikke er den store tilhænger af nytårsaften så vil jeg alligevel godt lige sende en hilsen for jeg vil ikke være den der smadre andres' fest. Not that anyone cares anyways men ja. Jeg håber i allesammen får sprunget godt ind i det nye år, hvad end det er med jeres familie eller venner, måske end da begge. Jeg håber også at alle kommer sikkert igennem natten så pas på jer selv. 
Jeg har haft et rigtig godt år der har selvfølgelig været op og nedture, men heldigvis flest opture, jeg magter ikke at remse nogen op her da jeg ærlig talt er for doven til det men jeg vil ihvertfald takke jer som læser min blog for at i læser med da det betyder meget for mig. Jeg har i det nye år tænkt mig at lave sådan en opturs krukke -glas. Det er simpelthen et glas eller en skål af en art hvor jeg hvergang jeg oplever noget godt skriver en siddel og ligger den ned i skålen så næste år til nytårsaften kan jeg tage den her skål frem og læse alle de fede ting der er sket for mig i år. 
Jeg har tænkt mig at holde mig indedøre i år da jeg er hunderæd for fyrværkeri, så i stedet ser jeg en film med min hund yolo. Hvis Isa, Jose eller Signe læser det her så håber jeg i får en herre fed aften sammen med de andre og at i passer på jer selv -godt nok er der ikke krudt til stede men alligevel- og hils omkring jer, ærgerligt at jeg valgte ikke at være til stedet men sådan er det! 
Men igen håber alle får et godt nytår og tak!

4 kommentarer:

  1. Også godt nytår til dig! Håber du havde en god aften. :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange tak. Den var fin selvom jeg var syg.

      Slet
  2. Kan man få dit nytårsoutfit at se? Det er altid inspirerende!
    Vil du ikke følges?
    http://anna-mitlivminetankermig.blogspot.dk/
    Knus Anna

    SvarSlet
    Svar
    1. Faktisk var mit outfit ikke noget specielt havde bare en skjorte, en langærmet trøje udover og et bare bordeau røde jeans. Så ja :/

      Slet